Условия за връщане на продукт

Информация

При желание от страна на Клиента да върне поръчката, Клиента заплаща стойността на доставката и в двете посоки т.е. и стойността на доставката за връщане на пратката. 

Връщане на продукт се приема при условие, че продукта е неупотребяван и не е тестван, и е върнат в същия вид, в който е получен. Обърнете внимание, че продуктите могат да бъдат върнати единствено в оригиналните им опаковка и вид.

Молим при желание да бъде върнат поръчан продукт да се свържете с наш оператор за повече информация на телефон: 0889384963

 

Предлагаме две опции за известие при желание за връщане на продукт:

Формуляр за попълване или чрез формата за контакт "Връщане на Продукти"

(Моля попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)

Дo БФ БЮТИ ЕООД, гр. София 1000, ул. Струма, № 2, имейл адрес:sistersmakeup@abv.bg:
 
– С настоящото уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/нас* договор за покупка на следните стоки*/за предоставяне на следната услуга*
– Поръчано на*/получено на*
– Име на потребителя/ите
– Адрес на потребителя/ите
– Подпис на потребителя/ите (само в случай, че настоящият формуляр е на хартия)
– Дата
------------------------------------------------------
* Ненужното се зачертава.
 
 
 
Можете също така да попълните и подадете по електронен път стандартния формуляр за отказ или друго недвусмислено заявление за отказ на нашия уебсайт www.sistersmakeup.bg чрез формата за контакт "Връщане на Продукти" или директно на имейл адрес: sistersmakeup@abv.bg Ако използвате тази възможност, ние незабавно ще Ви изпратим на траен носител (например по електронна поща) съобщение за потвърждение на получаването на отказа.
 
За повече информация, моля запознайте се с нашите Общи Условия

Дизайн и оптимизация от SmartCode