Общи Условия

Добре дошли в нашия електронен магазин!
 
 
Молим Ви да се запознаете с нашите общи правила, преди да направите Вашата поръчка.
 
ОБЩИ ПРАВИЛА
 
Информация за стоки
 
Всяка обява на стока в този магазин съдържа посочване на цена и описание на стоката. Ако имате въпроси относно предлаганите артикули, цените или начин на доставка, нашите оператори са на ваше разположение.
 
Обявените цени не включват стойността на доставката с куриер до Вас. Доставката е за Ваша сметка, ако решите да закупите стока от нашия магазин. Цената на доставката до офис на Куриерската фирма е приблизително 3,50лв, а до Ваш адрес приблизително 5лв ( Стойността на доставката в куриерските фирми варира според теглото на пратката, за това цените за доставка са посочени приблизително). 
 
Регистриране на поръчка
 
Когато направите избора си на артикули от нашия магазин и направите поръчката си в определените за това места в страничката ни, Вие изразявате Вашето желание да сключите договор за покупо-продажба с нас. 
 
Наши оператори ще се свържат с Вас в границите на 3 работни дни по телефона, чийто номер сте посочили за връзка, за да потвърдят с Вас поръчката ви. 
Ако не успеем да се свържем с Вас по телефона, ние ще анулираме поръчката ви, която можете да подновите, ако желаете, във всеки един момент.
 
Когато се свържат с Вас по телефона, нашите сътрудници ще Ви уведомят относно наличността на обявените в магазина стоки и ще отговорят на всичките ви въпроси относно продуктите и цените на стоките и на доставката, ще потвърдят детайли относно доставката до Вас, преди договорът за покупко-продажба с Вас да се счита сключен.
 
Доставката до Вас се осъществява чрез куриерска компания, с която ние работим. Подробности относно куриера ще ви бъдат дадени от нашите оператори, когато те се свържат с Вас.
 
Отказ от поръчката
 
Можете да се откажете от поръчката си по всяко време преди поръчаната от вас стока да ви бъде изпратена. За тази цел Ви молим да се свържете с нас колкото се може по-скоро. 
 
В случай, че поръчаната от Вас стока е вече изпратена в момента, в който пожелаете да се откажете от поръчката, тогава все още можете да се откажете от поръчката, но ще се наложи да заплатите стойността на доставката в двете посоки – изпращането до Вас и изпращането на отказаната стока обратно до нас, т.е. удвоената стойност на доставката.
 
Ако след получаване на поръчката пожелаете да я върнете, можете да направите това в границите на 14 дни, без да ни давате обяснение, но при условие, че закупеният продукт не е бил използван и целостта му не е нарушена, а в случая на стоки, които се нанасят – субстанцията не е била докосвана, т. е продукта трябва да бъде върнат в същия вид, в който е получен.  В такъв случай, молим Ви да попълните, (който можете да намерите в "Условия за връщане на продукт или да попълните по електронен път във "Връщане на продукти", формуляр за отказ и да ни го изпратите с артикула, който желаете да върнете. Можете да върнете поръчката по същия начин, по който сте я получили, като само заплатите стойността на доставката до нас. Ако артикулът е получен от нас във вид, който отговаря на изискванията за връщането му, ние ще ви изплатим обратно заплатената от Вас за стоката сума в границите на 30 дни.
 
Погрешно или неизправно изпращане
 
Изпращаме поръчките винаги с опция "Преглед", която се предлага от куриерите в страната и Ви дава възможност да проверите дали изпратената до Вас стока е пристигнала в изправен вид, както и дали е поръчаният от вас артикул.  Опция "Преглед"е както за Ваша, така и за наша гаранция, че изпратените продукти отговарят на приетата поръчка, както и че те са в изправност. Ако опция "Преглед" не бъде използвана от Вас, ние не носим отговорност за погрешно или неизправно изпращане. 
 
Ние винаги изпращаме с опция "Преглед". Ако такава, по случайност, не е включена при Вашето получаване на поръчка, молим Ви да не приемате поръчката, а да повдигнете първо въпроса с нас.
 
За неуредените тук въпроси ще важат съответните разпоредби на българското законодателство. 
 
Връзка с нас
 
Можете да се свържете с нас на следните контакти:
Телефон: 0889384963
Ел. адрес: sistersmakeup@abv.bg
 
 
Горните общи правила са обект на авторско право и всяко копиране и използване на текста им в какъвто и да било вид ще бъде в нарушение на законите на Република България и може да бъде преследвано по съответния ред.
 

Дизайн и оптимизация от SmartCode